Halo 2 Forum > Off-topic > General Gaming > Hardware & Software
 
 
Display Modes Thread Tools
iRandzilla
Level 12
Join Date: Dec 2011
Posts: 105
Subtract from iRandzilla's ReputationAdd to iRandzilla's Reputation iRandzilla is stuck in campaign mode
#1
05-03-2012
Default Power surge now my tv won't pick up xbox signal

Ok so I was playing xbox its was raining outside not really stormin all a sudden lights flicker in my room I hear a large crack. My tv xbox and modem/router power off. Few seconds later everything is back on my 360 took a lil longer to cut back on like normal. But now whenever I power on my xbox it sounds just fine no red lights my tv still says no signal. I'm running it to my tv with a hdmi cord. My cable tv signal is working fine its ran thru the 3 colored prongs(sorry don't know the technical name at the moment lil agitated). Is it possible its just the hdmi cord/input? Any help is appreciated. Also my modem won't power back up either
Gage
VIP just not in the group
Gage's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Atlanta, GA
Posts: 7,607
Subtract from Gage's ReputationAdd to Gage's Reputation Gage IS OVER 9000 Gage IS OVER 9000 Gage IS OVER 9000 Gage IS OVER 9000 Gage IS OVER 9000 Gage IS OVER 9000 Gage IS OVER 9000
#2
05-03-2012
Default

If your modem won't power back on either, I'd assume it's because it was fried from the power surge.
iRandzilla
Level 12
Join Date: Dec 2011
Posts: 105
Subtract from iRandzilla's ReputationAdd to iRandzilla's Reputation iRandzilla is stuck in campaign mode
#3
05-03-2012
Default

Thanks... and damnit hope comcast will replace it quickly

Sent from my SPH-M910 using Tapatalk 2
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off