Halo 2 Forum > Halo Franchise > Halo Videos > Creators Platform
 
 
Display Modes Thread Tools
FrothySoma
Level 25
FrothySoma's Avatar
Join Date: Sep 2007
Location: Arizona
Posts: 837
Subtract from FrothySoma's ReputationAdd to FrothySoma's Reputation FrothySoma is osageballin' FrothySoma is osageballin' FrothySoma is osageballin' FrothySoma is osageballin' FrothySoma is osageballin' FrothySoma is osageballin' FrothySoma is osageballin'
#41
11-07-2014
Default

tha fuck. I had that problem to begin with and it was because i had downloaded the programs but didnt have them installed. You made sure they're both installed? Beyond what I've already said I don't what to tell you guys, I'm not a tech/IT guy. I'm guessing it has something to do with you guys running windows 8...

One more idea. Make VLC player your default media player maybe?

Cause I know with the livestreamer program it uses vlc by default. I don't know why it isn't working for you guys.

Is there anyone that's tried it and it has worked?
M00SEONTHEL00SE
talkin sports w/ ur bitch
M00SEONTHEL00SE's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 6,435
Subtract from M00SEONTHEL00SE's ReputationAdd to M00SEONTHEL00SE's Reputation M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000
Send a message via AIM to M00SEONTHEL00SE
#42
11-07-2014
Default

on the link you posted what livestreamer one did you download? there was multiple options







im a jets, warriors, unc, and ac milan fan

check me out on twitch
http://www.twitch.tv/diaper_dommy

ADD ME FOR MCC
M00SEONTHEL00SE
talkin sports w/ ur bitch
M00SEONTHEL00SE's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 6,435
Subtract from M00SEONTHEL00SE's ReputationAdd to M00SEONTHEL00SE's Reputation M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000
Send a message via AIM to M00SEONTHEL00SE
#43
11-07-2014
Default

http://www.reddit.com/r/starcitizen/...eam_using_vlc/

i found this too







im a jets, warriors, unc, and ac milan fan

check me out on twitch
http://www.twitch.tv/diaper_dommy

ADD ME FOR MCC
M00SEONTHEL00SE
talkin sports w/ ur bitch
M00SEONTHEL00SE's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 6,435
Subtract from M00SEONTHEL00SE's ReputationAdd to M00SEONTHEL00SE's Reputation M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000
Send a message via AIM to M00SEONTHEL00SE
#44
11-07-2014
Default

oooo frosty i finally got it man

also you can change where the files go by going to tools, preferences, input / codecs, then go to "record directory or filename"

just pick a folder and it'll save there







im a jets, warriors, unc, and ac milan fan

check me out on twitch
http://www.twitch.tv/diaper_dommy

ADD ME FOR MCC

Last edited by M00SEONTHEL00SE; 11-07-2014 at 11:55 PM.
Dante
THF VIP Member
Dante's Avatar
Join Date: Feb 2006
Location: AZ
Posts: 3,276
Subtract from Dante's ReputationAdd to Dante's Reputation Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000
#45
11-08-2014
Default

What'd you do to get it working?
TIFE LIFE
M00SEONTHEL00SE
talkin sports w/ ur bitch
M00SEONTHEL00SE's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 6,435
Subtract from M00SEONTHEL00SE's ReputationAdd to M00SEONTHEL00SE's Reputation M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000
Send a message via AIM to M00SEONTHEL00SE
#46
11-08-2014
Default

no quotations in the .bat file and this is what i put in

livestreamer http://www.twitch.tv/diaper_dommy source







im a jets, warriors, unc, and ac milan fan

check me out on twitch
http://www.twitch.tv/diaper_dommy

ADD ME FOR MCC
Dante
THF VIP Member
Dante's Avatar
Join Date: Feb 2006
Location: AZ
Posts: 3,276
Subtract from Dante's ReputationAdd to Dante's Reputation Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000 Dante IS OVER 9000
#47
11-08-2014
Default

Got it to work, but now when I hit record and then stop after a minute nothing is saved. Both with the original settings and with a new folder as the save location.
TIFE LIFE
M00SEONTHEL00SE
talkin sports w/ ur bitch
M00SEONTHEL00SE's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 6,435
Subtract from M00SEONTHEL00SE's ReputationAdd to M00SEONTHEL00SE's Reputation M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000
Send a message via AIM to M00SEONTHEL00SE
#48
11-08-2014
Default

are you sure it's recording? it should either go to mydocuments or where you told it to go

will upload two videos later. one with me talking and one of me playing FIFA just so peopel can see quality







im a jets, warriors, unc, and ac milan fan

check me out on twitch
http://www.twitch.tv/diaper_dommy

ADD ME FOR MCC
Eamonn
dwightdwightdwightdwight
Eamonn's Avatar
Join Date: Mar 2008
Location: Vancouver, Canada
Posts: 13,678
Subtract from Eamonn's ReputationAdd to Eamonn's Reputation Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000 Eamonn IS OVER 9000
Send a message via Skype™ to Eamonn
#49
11-08-2014
Default

Quote:
Originally Posted by M00SEONTHEL00SE View Post
are you sure it's recording? it should either go to mydocuments or where you told it to go

will upload two videos later. one with me talking and one of me playing FIFA just so peopel can see quality
Does the stream pick up other peoples voices? Or just your own?
M00SEONTHEL00SE
talkin sports w/ ur bitch
M00SEONTHEL00SE's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Boston, MA
Posts: 6,435
Subtract from M00SEONTHEL00SE's ReputationAdd to M00SEONTHEL00SE's Reputation M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000 M00SEONTHEL00SE IS OVER 9000
Send a message via AIM to M00SEONTHEL00SE
#50
11-08-2014
Default



here is a video of me gettign absolutely rocked in FIFA. trust me, im better than this lol

and i'm not sure honestly, but i think so. no one in my game was talking (i guess they were all in party chart), but it definitely picked up my voice alright







im a jets, warriors, unc, and ac milan fan

check me out on twitch
http://www.twitch.tv/diaper_dommy

ADD ME FOR MCC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off