Halo 2 Forum > Off-topic > General Gaming > Hardware & Software
 
 
Display Modes Thread Tools
G0DS_CREATION
Level 21
G0DS_CREATION's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: Washington STATE
Posts: 590
Subtract from G0DS_CREATION's ReputationAdd to G0DS_CREATION's Reputation G0DS_CREATION is a novice
Send a message via AIM to G0DS_CREATION
#1
11-23-2012
Default SLI with 2 different gfx cards

i just bought a nvidia geforce gtx 460 and i have my old nvidia geforce 9800gt laying around. is it possible to set up SLI with 2 different cards? and if not i head you could designate one card to run your physics engine while the other handles the rest. does anyone have a guide on how to set either of thoes up?

Vitality
like whaaaaat
Vitality's Avatar
Join Date: Mar 2008
Location: Oklahoma
Posts: 4,728
Subtract from Vitality's ReputationAdd to Vitality's Reputation Vitality wears a live rattlesnake as a condom Vitality wears a live rattlesnake as a condom Vitality wears a live rattlesnake as a condom Vitality wears a live rattlesnake as a condom Vitality wears a live rattlesnake as a condom
#2
11-23-2012
Default

no
Afraid
Level 35
Afraid's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: la, la la la, la la laa
Posts: 3,189
Subtract from Afraid's ReputationAdd to Afraid's Reputation Afraid is legendary Afraid is legendary Afraid is legendary
Send a message via AIM to Afraid Send a message via MSN to Afraid
#3
11-23-2012
Default

why would you want to anyway? it's not like you'd see any performance upgrade from the single 460

Crest
Premium H3F Subscriber
Crest's Avatar
Join Date: Jun 2005
Location: In my Batcave...
Posts: 38,214
Subtract from Crest's ReputationAdd to Crest's Reputation Crest IS OVER 9000 Crest IS OVER 9000 Crest IS OVER 9000 Crest IS OVER 9000 Crest IS OVER 9000 Crest IS OVER 9000 Crest IS OVER 9000 Crest IS OVER 9000
Send a message via AIM to Crest Send a message via Skype™ to Crest
#4
11-24-2012
Default

SLI, No.

But you can set the 9800 for PhysX calculations. Go to the Configure SLI, Surround, PhsyX panel on your nvidia control panel and select the processor for PHYSX control. Though you might not see much benefit. THose are both rather aged cards in the grand scheme of things.

 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off