Halo 2 Forum > Off-topic > General Gaming > Hardware & Software
 
 
Display Modes Thread Tools
NEPNWZYOX
Nepin-wuzzy-ox
NEPNWZYOX's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: McCalla, AL
Posts: 16,906
Subtract from NEPNWZYOX's ReputationAdd to NEPNWZYOX's Reputation NEPNWZYOX is on the rise to fame NEPNWZYOX is on the rise to fame
Send a message via AIM to NEPNWZYOX
#1
04-17-2011
Default Something is wrong here..

This problem just started today. When i try to view an image on my pc it won't show up in the window. I get this message also.



This doesn't make sense at all

I have 12gb of ram (10gb free) and 720gb hdd space available.

Txt file of my pc specs
http://www.mediafire.com/?w48dfvcoo7ilv8s
NEPNWZYOX
Nepin-wuzzy-ox
NEPNWZYOX's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: McCalla, AL
Posts: 16,906
Subtract from NEPNWZYOX's ReputationAdd to NEPNWZYOX's Reputation NEPNWZYOX is on the rise to fame NEPNWZYOX is on the rise to fame
Send a message via AIM to NEPNWZYOX
#2
04-17-2011
Default

anyone ?
NEPNWZYOX
Nepin-wuzzy-ox
NEPNWZYOX's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: McCalla, AL
Posts: 16,906
Subtract from NEPNWZYOX's ReputationAdd to NEPNWZYOX's Reputation NEPNWZYOX is on the rise to fame NEPNWZYOX is on the rise to fame
Send a message via AIM to NEPNWZYOX
#3
04-17-2011
Default

got it


Driver sweeped that mother fucker haha. Removed every single ATI driver and registry and reinstalled the driver. my images work now and so do my games (turned out my games were messed up too)
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off